Borászati kisokos

Betűrendes kereső

A
B
C
D
E
F
G
H
I
K
M
O
P
R
S
T
U
V

Fogalmak

A
Alkoholtartalom Ászkolás
B
Barrikolás Bor szellőztetése = Dekantálás Borkősav
C
Cefre Cuvée Csendes bor Csersav
D
Dekantálás Dekanter Derítés Dugóíz
E
Ecetsav
F
Fajélesztő Fermentáció Fröccs
G
Glicerin Glükóz Gyöngyöző bor
H
Házasítás Héjon áztatás
I
Irányított erjesztés
K
Kénezés
M
Murci Must
O
Óbor Oxidatív eljárás
P
Palackos érlelés Pektin Pincemester Pinceszer Primőr bor
R
Reduktív eljárás Rosé
S
Sommelier
T
Tannin = Csersav Tőketerhelés Törköly
U
Újbor = Primőr bor
V
Vinotéka