Egyedi címkés bort a násznépnek is!

2017.04.21

Esküvőnk szervezése izgalmas, de egyben kimerítő döntéseket is kíván, nem is csoda, hiszen legtöbben először kerülünk a fehér ruha, ültetőkártyák és éjféli menü Bermuda-háromszögének közelebbi oldalára. Ennek a rögös útvesztőnek a végén, mikor már pislákol a fény és azt hinnénk nem kell több döntést hoznunk, na akkor jutunk el a köszönetajándék kérdéséhez.

Kézzel készített, vagy otthoni dekor, esetleg ehető dísz? Hasonló ötleteket tucatjával találunk, az igazit viszont keresve sem. Egyedit keresünk, mely méltán megállja a helyét nagyszülőknél, másodunokatestvéreknél, de a kollégáknál is. Értéktartót, mely akár több év távlatából is mosolyt fakaszt az arcokra és szikrát gyújt a szívekben.

Ki hitte volna, mégis borban találjuk az igazságot! A Kamocsay Prémium borokat névre szóló címkével bátran ajánljuk még a bort kevésbé kedvelő pároknak is, hiszen különleges ajándék, mely akár az asztalon, a vitrinben, de legfőképp az ember poharában hagy mély nyomot. Kiválaszthatjuk a címke színét, a feliratot, mi ezután elkészítjük az egyedi palackokat. A borcsaládot kézzel szüretelt és válogatott termés, tükrösen tiszta szín, gazdag illatvilág és komoly tartalom jellemzi, megalkotásában pedig Kamocsay Ákos - aki korábban Anglia és Magyarország év borásza is volt - játszott fontos szerepet. 

Egyedi címke rendeléséhez kattintson ide. 

Egyedi címkés bort a násznépnek is!

« Ugrás a hír listához

További híreink

Tata borai lettünk!

Tata borai lettünk!

2017.06.30

Két prémium borunk is oklevelet szerzett a Tata Város bora versenyen, illetve még egy díjjal gazdagodtunk. Ha kíváncsi vagy, kattints!

tovább »

4 tipp arra, hogyan szimatold a bort úgy, mint egy profi!

4 tipp arra, hogyan szimatold a bort úgy, mint egy profi!

2017.04.28

Kerültél már olyan helyzetbe, hogy akármennyire is szeretted volna egy bor illatát mélyen magadba szívni, nem jártál sikerrel? Most feltárjuk ennek okait.

tovább »

Miért könnyezik a szőlő?

Miért könnyezik a szőlő?

2017.04.04

Képünkön Chenin Blanc szőlőfajtánk könnyezik, azaz aktív vegetációs időszakának első szakaszába lépett.

tovább »