Adni a legjobb - 100 rászoruló család szőlőünnepe

2020.08.28

Hívjuk társadalmi felelősségvállalásnak, jótékonyságnak, adományozásnak, win-win játszmának, de a lényeg, hogy szeretünk segíteni a magunk sajátos módján és eszközeivel.

Most épp szőlővel: 100 kilót adományozunk 100 környékbeli rászoruló családnak a Tatai Családsegítő központon keresztül.

Nem először kapnak tőlünk gyümölcsöt azok, akiknek asztalára egyébként nem biztos, hogy kerülne. A minden év őszén útjára indított adományunk keretében általában a Néró fajtából kaptak kóstolót a rászoruló családok, de az idén ez másként alakult. Sajnos az ültetvény fele megbetegedett, az egészségesen maradt fürtöket pedig lelegelték a szarvasok, akik az ültetvényhez közeli vadátjárón át közlekednek. De nem maradnak szőlő nélkül a családok, csak most Irsai Olivért juttatunk el hozzájuk, amit egy öt éves ültetvényről, kézzel szüreteltünk.

A Hilltop fennállása óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy karitatív célokat is megvalósítson. Az őszi szőlőadományozásunk egyenes folytatása azoknak a megmozdulásainknak, mint amikor muzeális borválogatással segítettük jótékonysági borárverésen a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mentési projektjét, vagy amikor a környei, Covid19 vírus tesztelésére alkalmas laboratórium létrejöttét támogattuk, vagy amikor a zánkai Fészek -Étel és Hotel-lel együttműködve ebédadományt juttattunk a Zánka környéki rászorulóknak a járvány időszakában. Ugyanebben a nehéz helyzetben ajánlottunk fel munkalehetőséget állásukat vesztett vendéglátósoknak, korábban pedig öt, kárpát-medencei gyermekotthonban felnőtt fiatalembernek segítettünk biztonságos fedelet és megélhetést találni.

 

Adni a legjobb - 100 rászoruló család szőlőünnepe

« Ugrás a hír listához

További híreink

Sikeres Bormustra Szolnokon

Sikeres Bormustra Szolnokon

2020.08.26

Az idei nyáron a megszokott borfesztiválok nélkül maradtak a borkedvelők. Ezért – mondhatnánk - szomjasan várták azokat az eseményeket, ahol válogatott minőségű borokat lehet kóstolni, beszélgetni a borászokkal, és egy kicsit úgy élvezni a bort, mint eddig.

tovább »

Borpiknik a tetőkertben

Borpiknik a tetőkertben

2020.08.24

A kikapcsolódás új hullámaként rendezte meg a WestEnd a Tetőkerti Borpikniket augusztus 12-16. között. A bezártság után társas szórakozásra és minőségi borozásra vágyók a Hilltop és Kamocsay Ákos Prémium borait is élvezhették ezen a hétvégén.

tovább »

Targoncás és betanított munkatársakat keresünk

Targoncás és betanított munkatársakat keresünk

2020.08.14

Neszmélyi borászatunkba magára és munkájára igényes munkatársakat keresünk: - Teljes munkaidőbe targoncás munkakörbe, - Szüreti időszakra, betanított munkakörbe, két műszakos munkarendbe. Jelentkezéseiket a hr@hilltop.hu email címre, ill. a 34/550-450-es telefonszámon várjuk.

tovább »