Meghódítottuk Szegedet

2020.01.22

Kamocsay Ákos korábbi, Szegeden tartott borestje is hozzájárult a Hilltop boroknak az 5. BorDay-en elért sikeréhez. Annak az emlékezetes borvacsorának a résztvevői, de borainkat még nem ismerő fiatalok is szép számmal látogatták meg standunkat a Hungi Vigadó termében január 18-án. Olaszrizlinget, chardonnay-t, szürkebarátot kóstoltattunk és az Ihlet Cuvée-t. Jellemzően visszatértek egy újabb kóstolóra a látogatók, egy úr ötször is fölkereste a standunkat, mert éppen azt a tramini ízt találta meg az Ihletben, amit érezni akart.  
A 300 vendéget vonzó rendezvényen egész nap fogadtuk az érdeklődőket, akik kíváncsiak voltak a borokon túl a borkészítésre, a neszmélyi borvidékre, a Hilltop és Kamocsay Ákos közös brand-jére is.
Meghódítottuk Szegedet

« Ugrás a hír listához

További híreink

Tavaszra megújul és megszépül éttermünk és a borhotel

Tavaszra megújul és megszépül éttermünk és a borhotel

2020.02.19

Több mint ráncfelvarrás – teljeskörű felújítás és korszerűsítés zajlik ezekben a napokban is Neszmélyen. Éttermünk és borhotelünk a 90-es évek második felétől szolgálta nagyon sok borturista vendégünk kényelmét és pihenését. Időközben voltak kisebb felújítások, de ilyen átfogó fejlesztés még nem történt.

tovább »

Magasabb technológiai szintre léptünk az új palackozóval

Magasabb technológiai szintre léptünk az új palackozóval

2020.02.14

A legkifinomultabb borértő sem veszi észre, pedig nagy jelentőségű technológiai fejlesztés támogatja a tavalyi szüret óta a Hilltop márka minőségét. Munkába állt, és már bizonyított a Magyarországon jelenleg az egyik legkorszerűbb ellennyomásos töltő-és zárógépünk.

tovább »

Kamocsay Ákos - múltról, jelenről és jövőről

Kamocsay Ákos - múltról, jelenről és jövőről

2020.01.27

"Angliában 1998-ban 7500 bor közül az év fehérbora lett. Később ugyan nem ezen a néven vált ismertté, Woodcutters wine (Favágók bora) volt a neve, mert eleinte sokan emlegették úgy is, hogy az a kimondhatatlan nevű magyar bor."

tovább »