Munkát ad a Hilltop a járvány miatt nehéz helyzetbe került embereknek

2020.03.30

Mindig fontos volt számunkra a társadalmi felelősségvállalás. Most is saját eszközeinkkel segítünk a rendkívüli helyzetben: a neszmélyi palackozó üzemünkben biztosítottunk munkát azoknak az embereknek, akik ezt megelőzően a környékbeli partner éttermeinkben dolgoztak szakácsként, pincérként. A turizmus és a vendéglátás leállása miatt nehéz helyzetbe került a tatabányai Walter Étterem és Rendezvényház, valamint a tatai Grill étterem is. Állás nélkül maradt munkavállalóiknak ajánlottuk fel azonnal a lehetőséget, hogy dolgozzanak palackozó üzemünkben, és már hatan éltek a lehetőséggel. Velük együtt itt foglalkoztatjuk a Hilltop Étterem és Borhotel személyzetét is.

Munkát ad a Hilltop a járvány miatt nehéz helyzetbe került embereknek

« Ugrás a hír listához

További híreink

Ikonikus tételek az utolsó online borkóstolón

Ikonikus tételek az utolsó online borkóstolón

2020.05.25

Emlékezetes társalgással zárult a péntek esti online borozás május 22-én, amikor Ekler Dezső építész és Bock József borász voltak Kamocsay Ákos vendégei. Egy tartalmas kulturális panorámát nyújtott a beszélgetés, amelyben egyenrangú szerepet kapott a neszmélyi és a villányi táj, az épített környezet, a borászatok, a zene, és persze a jobbnál jobb borok.

tovább »

Gyorstalpaló borkóstoló

Gyorstalpaló borkóstoló

2020.05.14

Ha lehet gyorstalpalóval diplomát szerezni, akkor miért ne lehetne fél óra alatt teljes képet adni a Hilltop két borcsaládjáról? Erre vállalkozott hat palack jó borral egy online videóban Kamocsay Ákos főborász és Herczeg Ági borszakértő.

tovább »

A 6. palackot ajándékba kérem!

A 6. palackot ajándékba kérem!

2020.05.11

AKCIÓ! A hatodik palackot ajándékba adjuk! Tegyél a kosárba június 6-ig legalább 5 palack Hilltop vagy Kamocsay Prémium bort, akár vegyesen is webshopunkban https://hilltop.borbolt.hu/ és mi megajándékozunk egy Hilltop palackkal.

tovább »