Tavaszra megújul és megszépül éttermünk és a borhotel

2020.02.19

Több mint ráncfelvarrás – teljeskörű felújítás és korszerűsítés zajlik ezekben a napokban is Neszmélyen. Éttermünk és borhotelünk a 90-es évek második felétől szolgálta nagyon sok borturista vendégünk kényelmét és pihenését. Időközben voltak kisebb felújítások, de ilyen átfogó fejlesztés még nem történt.

A december óta tartó munkálatok során minden szobánkat korszerűsítjük, új burkolatokat, bútorokat, ágyakat kapnak.  Az eddigi 8 szoba mellett további kettővel bővül a férőhelyünk (az egyik családi szobának lesz kialakítva), kettő pedig teljesen akadálymentessé válik.  A legnagyobb sikere biztosan annak a két lakóhordónak lesz, amelyeket kiszolgált ászokhordókból alakíttattunk át kétágyas szobává. A Meleges-hegynek arra a pontjára kerülnek - közel a hotelhez, de szinte a szőlőültetvények közé -, ahonnan a Gerecsére és a Dunára nyíló panorámára lehet ébredni Magyarország Legszebb Szőlőbirtokán.

Növekszik az éttermi konyha alapterülete, így a nagyobb létszámú rendezvények résztvevőit még színvonalasabban tudjuk majd kiszolgálni. Megújuló konyhánkat a legmodernebb konyhatechnikai eszközökkel fogjuk felszerelni. A saját erőből és pályázati támogatással megvalósuló felújítás során bővülnek a közösségi terek, a vendégházban a fűtési rendszer energiahatékonyabb és környezetkímélőbb lesz. A nálunk pihenő családok még korszerűbb körülmények között sportolhatnak, hódolhatnak a szabadidős tevékenységeknek az újonnan kialakított szaunában és a dombtetőn lévő, körpanorámás kültéri medencénkben.

A felújítás nemcsak kapacitásbővítést, hanem színvonalemelkedést is hoz. De úgy, hogy abban a stílusban tartjuk meg a Hilltop borhotelt és éttermet, ami eddig is jellemezte. Nemcsak a designelemekkel, hanem abban a törekvésünkben is, amit borászatunk követ: nem elvenni akarunk a természettől, hanem szebbé tenni azt. Megújuló szolgáltatásainkkal pedig a mai, magasszintű vendégigényeket fogjuk kielégíteni.

Ha minden a tervezett menetrend szerint alakul, akkor márciusban már megszépülve-megújulva fogadjuk Neszmélyen a visszajáró és az új vendégeket.

« Ugrás a hír listához

További híreink

Munkát ad a Hilltop a járvány miatt nehéz helyzetbe került embereknek

Munkát ad a Hilltop a járvány miatt nehéz helyzetbe került embereknek

2020.03.30

Mindig fontos volt számunkra a társadalmi felelősségvállalás. Most is saját eszközeinkkel segítünk a rendkívüli helyzetben.

tovább »

Hilltop borok a múzeumból

Hilltop borok a múzeumból

2020.02.28

A Hilltop bormúzeum sok kincset rejt, trezorjában őrzik az első szüret, 1993 óta gyűjtött palackokat. Olyan tételeket és fajtákat helyeztek el a borpincében, amelyek a neszmélyi borkészítés felfedezésre váró relikviái. A címkék elhalványultak és a palackokon is meglátszik az idő, a régieket mára nemes penész fedi, mert ideális körülmények között voltak tárolva. De amit őriznek, az nagyon is élő és eleven. Olyan borok, amelyek – a rendszeres kóstolások ezt igazolják – az évek múlásával még karakteresebbé váltak.

tovább »

Magasabb technológiai szintre léptünk az új palackozóval

Magasabb technológiai szintre léptünk az új palackozóval

2020.02.14

A legkifinomultabb borértő sem veszi észre, pedig nagy jelentőségű technológiai fejlesztés támogatja a tavalyi szüret óta a Hilltop márka minőségét. Munkába állt, és már bizonyított a Magyarországon jelenleg az egyik legkorszerűbb ellennyomásos töltő-és zárógépünk.

tovább »