Legyél te is Hilltop-bornagykövet!

/ 2022. 11. 13.

Magyarország legnagyobb borközössége, a Borjour cikket írt rólunk

Egyedülállóan szórakoztató és hatékony képzésbe fogott a Hilltop: bornagyköveteket képeznek, akik a saját körükben terjesztik a tudást és a borkóstolás igéjét. Aki rendelkezik elég elhivatottsággal és érvényes nappali hallgatói jogviszonnyal, annak minden segítséget és eszközt megadnak, hogy borklubot alakíthasson és ott bevezesse az erre fogékony tagokat a borkóstolás roppant szórakoztató tudományába.
A bornagykövet dolga, hogy megszervezze a közönséget, a Hilltop pedig biztosítja ehhez a tematikát, a szakértő előadót, a borokat, a poharakat, rengeteg vizet a kóstolómennyiségek mellé és a tematikához illő szakmai háttéranyagokat.

Mit nyer vele a bornagykövet?

Olyan – ingyenes – képzést, amivel gyakorlatilag pár alkalom után borinfluenszerré válik. Ha valaki marketing, kereskedelem vagy szőlészet tematikában végzi épp a tanulmányait, akkor a bornagyköveti munka beszámítható szakmai gyakorlatnak. Rengeteg szakmai tapasztalatot és kapcsolatot gyűjt, a borhoz való viszonya pedig gyökeresen megváltozik: van már olyan bornagykövet, aki ennek hatására lett szőlész-borász hallgató.


Olvasd el az egész cikket és a jelentkezés módját itt: https://borjour.hu/hilltop-bornagykovet/