Bortarisznyák

Bortarisznya, vagy más néven Bag in box vagy BorBox termékünk a mindennapi borfogyasztás kiváló eszköze, optimális kiszerelése tökéletes élményt biztosít nagyobb társaságok számára a kiváló hangulatú és jól szervezett kerti partikhoz. Jéggel feltöltve csapra verhető és folyamatosan biztosítható az ideális hőmérséklet is.

A többrétegű fóliából hegesztett modern aromazáró zsák a vákuumhatás révén képes arra, hogy a bor bontott csomagolásban is megőrizze minőségét és frissességét akár 30 napig.

Miért érdemes a borboxot kipróbálni?

Mert 4 palackot kap 3 áráért, felnyitás után 30 napig friss marad, igazi partikellék és nem utolsósorban környezetbarát. Míg a 3 literes kiszerelés egy igazi partibor, addig a 10 literes Bag in Box a ház boraként, a vendéglátóegységekben népszerű.

+1 tipp! Így párosítsa a borokat:

BorBox Fehérbor: Grillezett zöldségekhez, halakhoz és szárnyasokhoz ajánljuk.

BorBox Rozé: Igazi Jolly Joker, szinte minden ételhez képes hozzátenni valami pluszt. Akár tisztán, akár fröccsként, kiváló társ.

BorBox Vörösbor: Egy jól fűszerezett tarjához, marhahúspogácsákhoz, kolbászokhoz kiváló választás. Gyümölcsössége, lendületet adó savai és tanninjai biztosítják a remek párosítás lehetőségét.

Hilltop Neszmély Irsai Cuvée 3L

fehér - száraz

Utánozhatatlanul friss szőlővirág illatáról és citrusos ízvilágáról első kortyra felismered az Irsai Cuvée-t. Ez a légies házasítás nagyszerűen illik könnyed csirkeételekhez, humuszhoz, salátákhoz. A legszebb valóját 10-12°C-on mutatja meg. Ez a nagy kiszerelésű csomagolás tökéletes választás kerti partikra és nagyobb összejövetelekre.

Love at first sip. You will immediately recognize this cuvée from its unique bouquet of fresh grape flower and the citrus taste. This blend made with the indigenous grape variety Irsai Olivér goes well with light chicken dishes, humus and salads. It shows its most beautiful character at 10-12 °C.

Részletesen a borról »

Megvásárlom »


Ideiglenes készlethiány. Hamarosan újra elérhető!

Hilltop Neszmély Merlot 3L

vörös - száraz

Merlot ültetvények terméséből készült ez a bársonyos tanninokkal, harmonikus savakkal, piros gyümölcsök finom illatával rendelkező vörösbor. Gyümölcsös, de mégis telt száraz bor, mely éppúgy mindennapi fogyasztáshoz, mint ünnepi húsokhoz és zamatos tésztaételekhez is kiváló. 17-18 °C-on fogyasztandó.

Részletesen a borról »

Megvásárlom »


Hilltop Neszmély Rosé Cuvée 3L

rosé - száraz

Igazi gyümölcsbombaként robban, málnás ízzel kitöltve a kortyot, hogy egy szempillantás alatt el is veszhess ebben a merőben frissítő, de tartalmas borban. 10-12°C-ra behűtve lágy sajtok és könnyű ételek mellé tökéletesen passzol, de akár magában, vagy szódával fűszerezve is tökéletesen csúszik. 

This wine is a real fruit bomb, a raspberry explosion in your mouth. At a glance you will immerse into this silky yet full-bodied blend. Cooled to 10-12 °C  it goes well with fresh cheese and light dishes. Mix it with sparkling water and you will get Hungary's favourite wine cocktail : "fröccs".

Részletesen a borról »

Megvásárlom »


Ideiglenes készlethiány. Hamarosan újra elérhető!