6 izgalmas bor húsvétra

6 izgalmas bor húsvétra

A tavasz érkezésével a húsvét is kopogtat az ajtónkban, kint pedig virágba borulnak a fák és téli álmából ébredve a természet is új erőre kap.

Borajánló farsangi bulikhoz

Borajánló farsangi bulikhoz

A Farsangi ünnepkör az év egyik legvidámabb és legszínesebb időszaka, amikor az emberek jelmezekbe öltözve ünneplik a téli hónapok végét, és a tavasz közeledtét.

Recept - Egy örök klasszikus: nizzai saláta

Recept - Egy örök klasszikus: nizzai saláta

A világszerte ismert és nagy népszerűségnek örvendő, könnyen elkészíthető nizzai saláta egy könnyed, mégis tartalmas és tápláló fogás, ami akár ebédre vagy vacsorára is ideális választás.

Bor és Új Ízek: Januári Kalandok a Borkóstolásban

Bor és Új Ízek: Januári Kalandok a Borkóstolásban

Az év első hónapja, január, mindannyiunk számára egyfajta kezdetet, lehetőséget jelent.

Recept - Répatorta mascarpone krémmel

Recept - Répatorta mascarpone krémmel

A közkedvelt, könnyen elkészíthető répatorta nemcsak a húsvéti ünnep egyik elmaradhatatlan szereplője, hiszen bármelyik alkalommal nagy örömet tud okozni a családban.

Kamocsay Ákos: Nem elég csak jó bort készíteni!

Kamocsay Ákos: Nem elég csak jó bort készíteni!

A WineArtCulture alapítója, Németi Sándor interjút készített főborászunkkal

Borajánlataink a hűvös őszi végi napokra

Borajánlataink a hűvös őszi végi napokra

Novemberben a borászatban belső munka folyik. A szüret befejeződött és a borok már az acéltartályokban készülnek.

Quiche Lorraine, a franciák világhírű pitéje

Quiche Lorraine, a franciák világhírű pitéje

A receptet kizárólag a WineArtCulture olvasói számára, a Svájcban élő, több neves külföldi étterem konyhafőnöke és séfje, a Bocuse d’Or Hungary 2017 elődöntőse, Dualszky-Kovács Péter készítette, akinek fogásaival már többször lehetett találkozni az oldalon.

Recept - Laposhal répával, rozskenyérrel és mentával

Recept - Laposhal répával, rozskenyérrel és mentával

Ha egy könnyed, ízletes és egészséges halas fogást szeretnétek elkészíteni, akkor ez a laposhal recept répával, rozskenyérrel és mentával, amelyet a Wineartculture vendégséfje, Dualszky-Kovács Péter készített, ideális választás.