Borajánló farsangi bulikhoz

/ 2024. 02. 12.

A Farsangi ünnepkör az év egyik legvidámabb és legszínesebb időszaka, amikor az emberek jelmezekbe öltözve ünneplik a téli hónapok végét, és a tavasz közeledtét.

Számos hiedelem és népszokás is kapcsolódik hozzá. Mi a Hilltopnál, mindig izgatottan várjuk ezt az időszakot. A farsangi bulik, és party-k állandó vendégei a Hilltop család borai. Az ünnepi – buli hangulatot egy-egy pohár minőségi bor elkortyolgatásával tudjuk fokozni. Boraink akárcsak a jelmezek mind egyediek, és különleges karaktereket hordoznak. Ahogyan a jelmezekben mindenki kifejezheti egyedi stílusát és személyiségét, úgy a borok is különböző karaktereket tükröznek, attól függően, hogy milyen szőlőfajtából készültek és milyen volt az adott évjárat.

Egy farsangi buliban sokféle jelmez és személyiség találkozik. A borválasztás során is széles választék áll rendelkezésre. Mind a Hilltop, mind pedig a Kamocsay Prémium tételek között megtalálhatjuk azt, ami hozzánk leginkább passzol. Mit iszik egy kalóz vagy egy boszorkány? Talán a tündérek az üde virágos fehérborokat kedvelik inkább? A választás a mi kezünkben van, és rajtunk áll, hogy aznap mit iszunk. Egy könnyed Irsai Olivér vagy Cserszegi Fűszeres garantáltan elindítja a bulit. Ha azonban úgy érezzük, hogy valami mélyebb testesebb karaktert kívánunk, akkor a Kamocsay Prémium Chardonnay-ban nem fogunk csalódni.

Ha a jelmezünkhöz inkább egy vörös tétel passzol, a Kamocsay Prémium Merlot kitűnő választás. Kóstolása közben fokozatosan indulnak el az aromák, és ahogy haladunk az este folyamán újabb és újabb arcát mutatja meg ez a bor. Kicsit olyan, mint egy farsangi jelmez, a mögötte rejlő misztikum, és bonyolultság hívogat.

A farsangi mulatság és a bor közötti kapcsolat tovább fokózódik azáltal, hogy mindkettő a közösségi élményt erősíti. A különböző jelmezek, különböző karaktereket személyesítenek meg, de ha kibontunk egy üveg bort, akkor ezzel az egész társaságot összekapcsoljuk. A jókedv és vidám hangulat pedig garantált, amikor kinyílik egy Hilltop Sauvignon Blanc.

Végül, ahogyan a farsangi bulik változatos és színes atmoszférát teremtenek, úgy a Hilltop termékcsalád borai is sokszínűségükkel és gazdagságukkal hozzájárulnak az ünnepi hangulathoz. Farsang alkalmával mindenki megtalálja a számára megfelelő jelmezt, a borok között is könnyedén megtalálható az ideális választás mindenki számára, hogy az ünnep igazán emlékezetessé váljon.